Αρχική Προμηθευτές Επικοινωνία

ΑρχικήΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Εταιρία

Εταιρία

Η ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε την επιτυχημένη της πορεία  το 1972 στο χώρο των Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας Εσωτερικών και Εξωτερικών χώρων. Έκτοτε παρουσιάζει μια διαρκή ανάπτυξη στο τομέα της Εμπορίας, Μελέτης, Εγκατάστασης και Συντήρησης Συστημάτων Ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.

 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
 
Πιο αναλυτικά η εταιρεία εισάγει, εμπορεύεται, σχεδιάζει, εγκαθιστά και συντηρεί ολοκληρωμένα συστήματα:
  • Αντικλεπτικά Συστήματα Υψηλής Τεχνολογίας Εσωτερικών Χώρων
  • Συστήματα Ασφαλείας Περιμετρικής Προστασίας Εξωτερικών Χώρων
  • Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης: Επιτήρηση-Καταγραφή-Τηλεμεταφορά Εικόνας
  • Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης Πεζών και Οχημάτων (Access Control) και Συστήματα Χρονοπαρουσίας (Time & Attendance)
  • Συστήματα Πυρανίχνευσης-Αυτόματης Κατάσβεσης
  • Εξειδικευμένα Συστήματα Ασφαλείας όπως Προστασία Χαρτονομισμάτων, Έλεγχος Θερμοκρασίας, Μεταφορά Σημάτων μέσω Κινητής Τηλεφωνίας, κ.λ.π.
Η εταιρεία το 2004 μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις περίπου 3.000 m2, που περιλαμβάνουν εκτός από τους υπερσύγχρονους χώρους γραφείων, αποθηκευτικούς, εργαστηριακούς και χώρους στάθμευσης, αποτελείται δε από 6 ορόφους, λειτουργεί σε πλήρως μηχανογραφημένο δικτυακό περιβάλλον.
 
Η FOTELLIS SECURITY δίνοντας βαρύτητα στις συνεργασίες της, επιλέγει πάντα προϊόντα διεθνώς καταξιωμένων Κατασκευαστικών Οίκων του εξωτερικού υψηλών προδιαγραφών, και διαθέτει δίκτυο Αντιπροσώπων και συνεργατών σε όλη την χώρα.
 
Η εταιρεία αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Μεγαλύτερου Κέντρου Λήψης  και Επεξεργασίας Σημάτων Συναγερμού στην Ελλάδα, τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ-ΕΡΜΗΣ από όπου τη στιγμή αυτή επιτηρούνται περίπου 18.000 εγκατεστημένα Συστήματα Ασφαλείας σε όλη την επικράτεια.
 
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι διαθέτει την τεχνογνωσία και την υποδομή για την μελέτη και την εκπόνηση μεγάλων έργων με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας. Ακόμα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα σχήματα τεχνικών εταιρειών σε αξιόλογα έργα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 
Η ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. θεωρείται μία από τις κορυφαίες του χώρου της, με εξειδικευμένο προσωπικό 50 ατόμων
  • Μηχανικούς Διπλωματούχους / Τεχνολόγους
  • Ηλεκτρονικούς / Ηλεκτρολόγους
  • και με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.
Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ασφαλείας, χάρη στην έγκαιρη και σωστή λειτουργία των οποίων έχουν αποτραπεί πάνω από 1.700 διαρρήξεις.
 
Βασικός άξονας πάνω στον οποίο κινείται η εταιρεία είναι η Διασφάλιση Ποιότητας για την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών της, η οποία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή Πιστοποιημένου Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
 
Η ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. δίνοντας βαρύτητα στις συνεργασίες της, επιλέγει πάντα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών διεθνώς καταξιωμένων Κατασκευαστικών Οίκων του εξωτερικού, πιστοποιημένα για τη ποιότητα λειτουργίας τους.
 
ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
 
Η ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. διαρκώς εφαρμόζει και ακολουθεί τη ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνολογία. Συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής, λειτουργεί στην εταιρεία μας Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης για την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας συστημάτων Ασφαλείας σε κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις κάθε έργου ξεχωριστά.
 
ΟΜΙΛΟΣ BRINKS-ΕΡΜΗΣ Α.Ε.
 
Υλοποιώντας καρποφόρες συνεργασίες και εξαγορές ομοειδών επιχειρήσεων του Ελληνικού και διεθνούς χώρου, η ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. είναι το ιδρυτικό μέλος του ομίλου ΕΡΜΗΣ Α.Ε., με αντικείμενο Χρηματαποστολές, Μεταφορές και Φυλάξεις πολύτιμων αντικειμένων. Το 2004 η ΕΡΜΗΣ Α.Ε. συγχωνεύεται με την πολυεθνική BRINKS και σήμερα αναγνωρίζεται ως "BRINKS-ΕΡΜΗΣ", με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τα 2.500 άτομα.
 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΕΡΜΗΣ
 
Η FOTELLIS SECURITY έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο Κέντρο Λήψης και Επεξεργασίας Σημάτων Συναγερμού στην Ελλάδα, τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ-ΕΡΜΗΣ. Ο ΕΡΜΗΣ ελέγχει τη καλή λειτουργία και το σωστό χειρισμό του εγκατεστημένου Συστήματος Ασφαλείας. Εξοπλισμένος με ειδικούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και προγράμματα ειδικών λογισμικών εφαρμογών, ο σταθμός επεξεργάζεται πανω απο 20.000 συστήματα  την ημέρα και λειτουργεί όλο το 24ωρο.
 
ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
 
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι διαθέτει την τεχνογνωσία και την υποδομή για την μελέτη και την εκπόνηση μεγάλων έργων με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας. Ακόμα, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα σχήματα τεχνικών εταιρειών σε αξιόλογα έργα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.
 
Η εταιρεία μας έχει εκπονήσει μελέτες και έχει εγκαταστήσει Ολοκληρωμένα Συστήματα Ασφαλείας σε Εργοστάσια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, Διυλιστήρια Πετρελαίου, Στρατιωτικές Μονάδες Πολεμικού Υλικού, Εργοστάσια, Αποθήκες Υψηλού Κινδύνου, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μουσεία και Αρχαιολογικές Αποθήκες.