Αρχική Προμηθευτές Επικοινωνία

ΑρχικήΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑσφάλεια Οικίας & ΚαταστήματοςΓενικά

Γενικά

Ένα απλό σύστημα Ασφαλείας σας βοηθάει να προστατέψετε εσάς και την οικογένεια σας από διάρρηξη και πυρκαγιά. Έχετε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα υλικών συστημάτων ασφαλείας που θα σας προτείνει Μηχανικός-Μελετητής της εταιρείας μας, σε συνάρτηση πάντα με τις απαιτήσεις σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα περιμετρικής κάλυψης της οικίας σας με κατάλληλα αισθητήρια όπως φωτοκύτταρα πολλαπλών δεσμών, ανιχνευτές εξωτερικών χώρων, ειδικά αισθητήρια καλώδια, είτε παρακολούθησης περιμέτρου με Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης σε επιθυμητούς χώρους, με δυνατότητα καταγραφής ή επιτήρησης από απόσταση.
 
Η 24ωρη σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, εξασφαλίζει τη δική σας προστασία αλλά και όλων των τιμαλφή αντικειμένων σας, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.
 
Όταν ένα σήμα σταλεί από το χώρο σας το κέντρο καλεί άμεσα εσάς και την αστυνομία ή την Πυροσβεστική. Έτσι, όπου κι αν είστε μια ομπρέλα προστασίας βρίσκεται πάντα πάνω από τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάτε.